Chat with us, powered by LiveChat

Your experts for the plant and machine manufacturers industry

Joseph Hummelbrumm

Head of Customer Projects international

„Vores nationale salgs centre lytter nøje til behovene for anlægs- og maskinbyggere, så de kan støtte dem med deres instrumenterings kompetence. Mit hold kombinerer så de internationale krav og leverer produkt information omgående.“

Heinz Gutmann

Head of Special Products Level and Pressure international

„Ved kun at overveje niveau produkter har vi et udvalg på mindst 106 varianter per produkt. Vi bestræber os på at levere den komplette instrumenterings portefølje og finde et passende svar, på enhver forespørgsel.“

Special tilpasset support til anlægs- og maskinbyggere

Vi støtter dig med vores årtier lange erfaring i instrumentering i forhold til dine krav og behov.

  • Styring af og støtte til internationale projekter on site: Det at være en global partner betyder at vi kan hjælpe dig hvor du har brug for os: Med vores erfaring i international projekt styring såvel som vores verdensomspændende on site eksperter.
  • Brug af tekniske værktøjer: Vi bidrager med moderne tekniske værktøjer og vælger system komponenter fleksibelt for at planlægge og dimensionere anlægsinstrumentationen. Vores anbefalinger er baseret på praktiske erfaringer over 60 år.
  • Livs sikkerhed: Vores portefølje omfatter det bredeste udvalg af SIL-godkendte instrumenter. Vores SIL-Wizard reducerer test tider og vores dokumentationer og certifikater er altid tilgængelige.
  • Brug af de seneste teknologier: Vi har beholdt vores pioner ånd efter alle disse årtier. Investeringerne i vores store forsknings område har betalt sig indtil nu og har leveret afgørende impulser for morgendagens instrumenter. Læs mere omkring Heartbeat Technology og 113GHz.
  • Din partner fra M til T: Vi følger dig i forhold til dine behov, fra maskinteknik, projektstyring og idriftsættelse, til træning, vedligeholdelse og kalibrering.

Du kan finde ud af mere omkring vores portefølje under industrierne ovenfor eller bruge vores Applicator til dit umiddelbare ingeniør arbejde.

Kontakt oss

Det er viktig for oss å besvare spørsmålene dine. Ikke nøl med å fylle ut det enkle skjemaet til høyre, og legg til spørsmål og eventuelle kommentarer. Til opplysning: Kommentarene og spørsmålene dine vil kanskje bli publisert, men kontaktinformasjonen din vil bli holdt skjult.

X